Toiminta

Yhdistyksemme korkein päättävä elin on vuosikokous, joka pidetään Helmi-Maaliskuussa. Tässä kokouksessa luodaan suuntaviivat tulevalle vuodelle ja valitaan osaston hallitus eli toimikunta.

Viimeisin vuosikokous pidettiin lauantaina 25.2.2023 Mustankallion vesitornissa. Osaston ja postialan asioista kiinnostuneita oli paikalla oikein mukavasti, liki kolmekymmentä henkilöä. Päivän alkuun Lahden osaston ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueen valtuuston jäsen Kari Lempinen piti puheenvuoron uudesta maakunnallisesta hyvinvointialueesta. Oman puheenvuoronsa ajankohtaisista asioista piti vieraana ollut liiton pomo Heidi Nieminen. Tarjoilu pelasi hyvin, ruokia kehuttiin ja päivän päätteeksi saunottiin sekä ihailtiin Lahden komeita maisemia.

Toimikunta kokoontuu kuukausittain (pois lukien heinäkuu) ja käsittelee sille kuuluvat asiat ja esitykset.

Toimikunnan tiedossa olevat kokoukset löytyvät etusivun kalenterista

Pau:n Lahden osaston tärkein toiminta alue on jäsenistön edun valvonta, osastossamme on monia luottamusmiehiä joiden ensisijainen tehtävä on valvoa että, työehtosopimusta ja lakeja noudatetaan kaikilla edustamillamme työpaikoilla.

 

 

 

Luottamusmiehet järjestävät vuosittain ammattiryhmä palavereita joissa jokainen voi tuoda esiin oman näkemyksensä oman työpaikan tilanteesta. Osallistumalla voit vaikuttaa!

 

Mikäli tarvitset oman luottamusmiehesi yhteystietoja, löydät ne vasemmalta kohdasta edunvalvonta, tai kohdasta yhteystiedot -> luottamusmiehet.