Toiminta

Yhdistyksemme korkein päättävä elin on vuosikokous, joka pidetään Helmi-Maaliskuussa. Tässä kokouksessa luodaan suuntaviivat tulevalle vuodelle ja valitaan osaston hallitus eli toimikunta.

Viimeisin vuosikokous pidettiin lauantaina 24.2.2024 Lahden visuaalisten taideiden museo Malvassa. Osaston ja postialan asioista kiinnostuneita oli paikalla jälleen mukavasti, liki kolmekymmentä henkilöä. Iltapäivän aluksi Lahden osaston, ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueen valtuuston jäsen Kari Lempinen piti ajankohtaiskatsauksen maakunnallisen hyvinvointialueen asioista. Oman puheenvuoronsa postialan ja työmarkkinoiden ajankohtaisista asioista sai vieraana ollut liiton tuore juristi Veera Oksanen. Kokouksen jälkeen syötiin Malskin Bistrossa, ja iltasella päästiin vielä Ant Brew:n järjestämään oluttastingiin ja sen jälkeen panimokierrokselle. Vuosikokouksesta ja päivän oheisohjelmasta saadut palautteet olivat yleisesti vähintäänkin positiivisia, jopa kehumaan innostuttiin, varsinkin tastingistä ja panimokierroksesta tykättiin. 

Toimikunta kokoontuu kuukausittain (pois lukien heinäkuu) ja käsittelee sille kuuluvat asiat ja esitykset.

Toimikunnan tiedossa olevat kokoukset löytyvät etusivun kalenterista

Pau:n Lahden osaston tärkein toiminta-alue on jäsenistön edunvalvonta, osastossamme on monia luottamusmiehiä joiden ensisijainen tehtävä on valvoa, että työehtosopimusta ja lakeja noudatetaan kaikilla edustamillamme työpaikoilla.

 

 

 

Luottamusmiehet järjestävät vuosittain ammattiryhmäpalavereita, joissa jokainen voi tuoda esiin oman näkemyksensä oman työpaikan tilanteesta. Osallistumalla voit vaikuttaa!

 

Mikäli tarvitset oman luottamusmiehesi yhteystietoja, löydät ne vasemmalta kohdasta edunvalvonta, tai kohdasta yhteystiedot -> luottamusmiehet.