Pau:n XXV liittokokous 12.6.2017, Osastomme kokousedustajat: Jarmo Tuominen, Kari Lempinen, Lea Siltanen, Seppo Kinnunen (toimitsija), Eija Kokkonen ja Olli Puodinketo.
Kuva Marjo Pihlajaniemi

Linkkejä

 

 

Tässä vielä muita hyödyllisiä linkkejä.

Posti- ja logistiikka alan unioni  www.pau.fi

Suomen ammattiliittojen keskusliitto www.sak.fi

Lait ja säädökset www.finlex.fi

Eläkkeet ja päivärahat www.kela.fi

Eläkevakuutukset www.ilmarinen.fi

Työ- ja elinkeinotoimisto http://.mol.fi

Työttömyyskassat www.tyj.fi

Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys www.tatsi.org

Osastomme

 

PAU:N LAHDEN OSASTO

 

Lahden osasto on perustettu vuonna 1906, nimi muuttui 7.12.2005 (aikaisempi nimi oli Postiliiton Lahden osasto). Osastossa on tällä hetkellä noin 730 jäsentä. Osastomme jäsenet kuuluvat myös Posti- ja logistiikka-alan unioniin (PAU). Liitto on keskusjärjestö SAK:n jäsen. Osaston tärkein tehtävä on jäsenistön edunvalvonta ja liiton tärkein tehtävä on työehdoista sopiminen.

Osastomme jäsenet työskentelevät mm. postinjakelussa, -käsittelyssä, -kuljetuksessa, varastopalveluissa, työntekijöinä ja toimihenkilötehtävissä.

Liitto sekä Lahden osasto tarjoavat jäsenille erilaisia etuuksia, joita saa esimerkiksi pankeista. Jäsenille järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia pitkin vuotta.

Keskustelua osaston toiminnasta voi jatkaa suljetussa ryhmässä  facebookissa.

Pyydä ryhmän jäsenyyttä.

 

 

Nuotioranta Mökki 5 , tulossa vuosivuokrattavaksi kesällä 2020                       

 

Nuotiorannan perustamiseen liittyvä ns. ”oma mökki” järjestelmä päättyi  lokakuussa 2019. Viimeinen ”oma mökki” , Mökki 5 , joka on kuulunut Eino Lehtovuoren kuolinpesälle siirtyi kauppakirjalla ammattiosastolle , kun kauppakirja kuolinpesän edustajan Seppo Lehtovuoren kanssa allekirjoitettiin 25.10.2019.

PAU:n Lahden osasto ry:n toimikunta on kokouksessaan 22.10.2019 päättänyt , että kyseinen Mökki 5 saatetaan vuosivuokrattavaksi (vuokra-aika toistaiseksi) remontin jälkeen kesällä 2020. Remontin tekijä päätetään keväällä 2020.  Asiasta laitetaan mainosta osaston kotisivuille kauppakirjan kirjoittamisen jälkeen sekä mainos myös PAU:n julkaisemaan REITTI-lehteen.

Mökki 5 on vuonna 1965 rakennettu 20 m2 mökki + 7 m2 kuisti . 

Tällä hetkellä toistaiseksi vuokrattavan mökin vuosivuokra määrittyy seuraavasti :

                             Vuosivuokra 950,00 €

                             Sähkö 8 € / kk

                             Tulipesällisestä mökistä laskutetaan Nuohous, sen suorittamisen jälkeen

                             (v.2019 nuohousmaksu oli 30,00 €) Mökissä 5 säilytetään tulipesä.

                             Vuosivuokran voi tällä hetkellä maksaa ainakin seuraavasti :

  • 1. Kolmessa erässä : maaliskuu , kesäkuu , syyskuu (kuun viimeinen arki) + sähkö heinäkuussa + nuohous(jos tulipesä) suorittamisen jälkeen .
  • 2. Vuokra+sähkö jaetaan 12(kahteentoista osaan) ep. joka kuukauden eka arki + nuohous suorittamisen jälkeen
  • 3.Vuokra+sähkö jaetaan 6(kuuteen osaan) ep. joka toisen kuukauden eka arki + nuohous suorittamisen jälkeen

Toki voi taloudenhoitajan kanssa sopia itselleen sopivamman järjestelmän. Koko vuoden vuokralaput postitetaan yhdistyksen vuosikokouksen jälkeen. Vuosikokous on paikka , joka päättää Nuotiorannan mökkien vuokrat vuosittain .

Mökin 5 siirtyminen toistaiseksi vuokralle arvotaan suljetulla lippuäänestyksellä PAU:n Lahden osasto ry:n toimikunnan maaliskuun 2020 kokouksessa.

Kiinnostus toistaiseksi vuokralaiseksi Mökkiin 5 Nuotiorannassa tulee ilmoittaa viimeistään 29.2.2020 mennessä. Kirjeellä osoitteeseen PAU:n Lahden osasto ry , Puhelinkatu 2 , 15230 Lahti tai sähköpostilla ammattiosaston talous-osaston yleismiehelle : pena.wikman@phnet.fi

Arvonnassa voittaneen kanssa tullaan tekemään kirjallinen vuokrasopimus ennen vuokrauksen alkamista.

Lisätietoja voi kysellä Nuotiorannan isännöitsijältä : Heikki Haverinen 0456521120 tai sähköposti heikki.haverinen59@gmail.com  ja mökin 5 remonttiin liittyviä asioita Yyki Finnström  0451122740 ja sähköpostilla erkki226@luukku.com
 

 

 

 

 

 

Toimikunta

Nuotiorannan saunaniemi