Hämeen Herruus, osa 2

24.6.2024

PAU:n Lahden ja Kanta-Hämeen osastojen yhteistapahtuma Hämeen Herruus järjestetään tänä kesänä Lahdessa. Tälläkin kerralla päivän urheilullisen osuuden päätapahtumana on osastojen välinen jalkapallo-ottelu, muina lajeina ohjelmassa on mölkkyä ja frisbeegolfia, jotta mahdollisimman moni pystyisi osallistumaan yhteisiin peleihin.

Päivän tapahtumat alkavat Lahdessa Mukkulan tekonurmella (Torpinkatu 3) lauantaina 10.8. klo 12. Kentällä pelataan jalkapallo-ottelu, sekä heitetään mölkkyä, frisbeegolfia pääsee pelaamaan viereisellä Mukkulan radalla. Iltapäivän ajaksi aktiivisille osallistujille on tarjolla energiapitoista syötävää ja juotavaa, ja kentän läheisyydessä on pukukopit ja suihkut henkilökohtaista huoltoa varten. Liikunnalliseen toimintaan on varattu kolme tuntia, klo 12–15, ja tämän jälkeen, klo 15:30 siirrymme jälkipeleihin Niemen satamaan Ace Cornerille (Veistämönkatu 1 b). Kuljetus Mukkulasta Ace Cornerille tapahtuu aidolla Lontoon Double Deckerillä. Päivän aikana jokaiselle yhteenkin lajiin (jalkapallo, mölkky, frisbeegolf) osallistuneelle tarjotaan Ace Cornerilla ruoka.

Lähde mukaan Lahden osaston porukkaan, näytetään Kanta-Hämäläisille, miten tunnetussa jalkapallo- ja urheilukaupungissa pelit hallitaan.

Tapahtumaan ilmoittautumiset viimeistään 31.7. mennessä, ilmoittautumisen yhteydessä kerro mihin lajiin osallistut.

Ilmoittautuminen sähköpostilla: lahdenosasto@gmail.com

Puhelimella tai viestillä: Jenni Nurminen 0509113223, Joni Syrjä 0407548501