Kesäinen päivä Hämeenlinnassa

12.8.2023

Kesäinen päivä Hämeenlinnassa 12.8.

 

PAU:n Kanta-Hämeen osasto on kutsunut PAU:n Lahden osaston vieraakseen Hämeenlinnaan teemalla ”Hämeen herruus”. Osastojen välillä pelataan jalkapallo-ottelu Pullerin kentällä Hämeenlinnassa. Futismatsin lisäksi ohjelmassa on mölkkyä ym. pelejä, jotta kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan, vaikka jalkapallo ei onnistuisikaan. Peleihin osallistuminen ei ole tietenkään pakollista, myös huoltojoukkoja ja kannustusta tarvitaan.

Kanta-Hämeen osasto järjestää paikalle soppatykin, jotta porukka saadaan ruokittua, tämän lisäksi tarjolla on limsaa ym. virvokkeita. Kenttä on varattu kello 12-16, ja viereisen Säästöpankki-areenan suihkutilat ovat käytettävissä urheille urheilijoille. Asiaan kuuluville jälkipeleille on myös varattu aikaa!

Lahden osaston kuljetuksista huolehtii tilausajo, joka lähtee Lahden matkakeskuksesta lauantaina 12.8. kello 10:30 ja paluumatkalle lähdetään Hämeenlinnasta kello 18. Bussiin varataan virvoitusjuomia, jotta päivän koitoksiin valmistautuminen ja niistä palautuminen tulee hoidettua asiaan kuuluvalla tavalla.

Tule siis mukaan Lahden osaston porukkaan, joko jalkapallokentälle, tai muuten vaan osallistumaan, kannustamaan ja tapamaan oman osaston, sekä Kanta-Hämeen osaston väkeä. Ilmoittautumiset viimeistään 5.8., sähköpostilla lahdenosasto@gmail.com tai Joni Syrjälle 0407548501. Mikäli osallistut jalkapallo-otteluun, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

 

PAU:n Lahden osaston toimikunta